8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 glāzesgriķu milti1 glāzeūdens2 olas šķipsnasāls0.25 TKdzeramā soda naža galscitronskābe pēc garšasķimenes1 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas, izņemot citronskābi, liek bļodā, rūpīgi samaisa ar mikseri viendabīgā masā. Tad pievieno citronskābi un iemaisa.
2
Sakarsē krāsni līdz 160 grādiem.
3
Masu ielej ieeļļotā, sakarsētā veidnē un cep 160 grādos aptuveni stundu. Augstākā temperatūrā nav vēlams cept, jo tad maizītes vidus var neizcepties, bet garoziņa būs apdegusi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit