25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 sīpols3 ķiploka daivas2 burkāni1 cukīni500 gmaltā gaļa pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari1 TKpaprika pulveris100 mlsaldais krējums
Pagatavošana
1
Nomizo un smalkos gabaliņos sagriež sīpolus. Sakapā nomizotas ķiploka daivas. Nomizo un sarīvē burkānus. Sarīvē cukīni.
2
Sakarsē pannu ar eļļu. Uz lēnas uguns apcep sīpolus, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Pievieno burkānus un apcep tos mīkstus.
3
Tad kārta pannas saturu papildināt ar malto gaļu. Apcep to brūnu, ik pa brīdim apmaisot un sadalot to mazākos gabalos.
4
Kad gaļa jau apcepusies pievieno sakapāto ķiploku, cukīni, garšvielas un dažas minūtes pacep.
5
Pielej saldo krējumu un ļauj zem vāka mērcei pasautēties. Kad krējums sabiezējis, mērce ir gatava.
Mērci pasniedz ar vārītiem griķiem, makaroniem, rīsiem, kartupeļiem vai ko citu pēc savām vēlmēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit