5Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 lavašs vai 4 tostermaizes šķēles4 siera šķēles4 šķiņķa šķēles eļļa cepšanai olas panēšanai rīvmaize panēšanai
Pagatavošana
1
Sagriež atbilstošā lielumā lavaša vai tortiljas plāksnītēs. Katrā liek siera šķēlēs vai rīvētu sieru un šķiņķa šķēles.
2
Aizloka lavašu gluži kā pildītās pankūkas un apcep vīstoklīšus pāris minūtes pannā uzkarsētā eļļā, līdz garoziņa ir kārdinoši zeltaina un siers izkusis.
3
Kraukšķīgos vīstoklīšus pasniedz ar bezpiedevu jogurtu, skābu krējumu vai kādu mērcīti.
4
Padoms: lavašu var aizstāt ar tostermaizes šķēlēm, kam nogriež garozu un izrullē šķēles ar mīklas rulli plakanas. Uz katras šķēles liek siera šķēli, tad šķiņķa šķēli, sarullē šķēli rullītī. Panē to olā, tad rīvmaizē, kas samaisīta ar garšvielām, cep eļļā, līdz rullīši zeltaini.
Lai rīcības plāns būtu pavisam skaidrs, noskaties video pamācību:
Lai labi garšo!
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniKarstās uzkodasAugu eļļaLavašsRīvmaizeviegliŠķiņķisBurgeri, sendviči, vrapi un kebabiLavaša uzkodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit