Ķiploku daudzumu mērcē vari pieregulēt pēc saviem ieskatiem. Ja kalorijas tevi nebaida, tad pievieno gatavajai mērcei pāris ēdamkarotes majonēzes – šādi tā kļūs maigāka un krēmīgāka.
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gatavi avokado350 mlbezpiedevu jogurts5 ķiploka daiviņas1 ĒKcukurs pēc garšassāls1 laims (norīvēta miziņa un sula)
Pagatavošana
1
Avokado nomizo, izņem kauliņus. Ķiplokus nomizo.
2
Visas mērces sastāvdaļas liek bļodā un ar rokas blenderi sablendē viendabīgā masā, iegūstot krēmīgu mērci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit