50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 burkāni1 saldais kartupelis2 rāceņi200 gķirbis100 gšampinjoni4 ĒKolīveļļa1 ĒKmedus pēc garšassāls pēc garšasgaršaugi100 ggrūbas100 gfetas siers
Pagatavošana
1
Nomizo un sagriež mazos gabaliņos sakņu dārzeņus un ķirbi. Šampinjonus sagriež četrās daļās un atliek malā.
2
Dārzeņus liek cepamajā traukā un apslaka ar olīveļļu, medu, pārber ar garšvielām un rūpīgi apmaisa, lai visi apviļājas.
3
Cep 200 grādos aptuveni 20 minūtes. Tad pievieno šampinjonus, apmaisa un cep vēl 5-10 minūtes, līdz visi dārzeņi mīksti un gatavi.
4
Uzvāra grūbas pēc norādēm uz iepakojuma vai šī ''Tasty'' padoma, kur var iztikt pat bez vairāku stundu mērcēšanas.
5
Dārzeņus sajauc ar novārītajām grūbām un pasniedz ar fetas sieru.
Ja vēlas, ēdienu var papildināt ar kādu mērci, piemēram, zaļumu vai silto siera mērci.
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniFetas siersGaršvielas un garšaugiGrūbasMedusOlīveļļaRāceņiSaldie kartupeļiŠampinjoniDārzeņu ēdienisalsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit