30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.neliels riekstu ķirbis vai muskatķirbis pēc garšasolīveļļa5 gab.ķirštomāti pēc garšaszilais siers pēc garšasvalrieksti pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Ķirbim nogriež mizu un sagriež mīkstumu apmēram centimetru biezās šķēlēs. Padomu, kā veiklāk nomizot lielo ogu, atradīsi šajā rakstā.
2
Cepamajā veidnē ieklāj cepamo papīru, kārto uz tā ķirbja šķēles.
3
Viegli apslaka ar olīveļļu, apkaisa ar sāli un pipariem.
4
Cep sakarsētā krāsnī (200 grādos) apmēram 10 minūtes.
5
Izņem ārā pannu un uz ķirbja šķēlēm kārto sagrieztu sieru, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sadrupinātus valriekstus.
6
Cep vēl 10 minūtes.
Recepti iesūtījusi: Dita
PusdienasVakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiĶirštomātiDārzeņu sacepumiValriekstiķirbisZilā pelējuma siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit