Foto: Publicitātes attēls
Šajā receptē piedāvātos dārzeņus droši var aizstāt ar tiem, kas atrodami mājās vai dārzeņus izvēlēties atbilstoši savai gaumei, neievērojot receptē piedāvāto.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 nelieli rāceņi4 nelielas bietes4 kartupeļi4 olas1 sarkanais sīpols10 šampinjoni4 ĒKolīveļļa4 ķiploka daiviņas pēc garšassāls pēc garšasķimenes pēc garšasmalti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2

Lielā, dziļā traukā ielej olīveļļu, iespiež tajā ķiplokus, pievieno ķimenes, sāli un garšvielas, visu kārtīgi samaisot.

3

Kārtīgi nomazgā dārzeņus un sēnes, sagriež daiviņās (dārzeņus griež ar visu mizu), apmaisa visu ar iegūto olīveļļas un garšvielu maisījumu, izkārto cepšanas paplātē un liek cepeškrāsnī uz apmēram 30 minūtēm.

4

Pēc pusstundas virsū dārzeņiem pārlej nesakultas olas un liek cepties vēl 7-10 minūtes. Pasniedz!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!