11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
PAMATNEI:150 gsviests200 gmilti1 TKcepamais pulveris1 ola PILDĪJUMAM:200 gbezpiedevu krēmsiers500 gkonservēti ananasi gabaliņos1 ola200 gcukurs1.5 TKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Gatavo pamatni. Bļodā bet miltus, pievieno cepamo pulveri un samaisa. Pievieno gabaliņos sagrieztu sviestu, olu un samīca mīklu, līdz tā ir viendabīga.
2
Ieklāj mīklu ietaukotā cepamtraukā, veidojot maliņas. Sabaksta mīklas pamatni ar dakšiņu, liek iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī uz 5-7 minūtēm. Izņem un atdzesē.
3
Gatavo pildījumu. Krēmsieram pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru un visu sakuļ viendabīgā masā, iemaisa ananasu gabaliņus.
4
Liek pildījumu uz pamatnes un izlīdzina.
5
Samazina krāsns temperatūru līdz 170 grādiem. Cep pīrāgu 35-40 minūtes.
6
Pasniedz ar putukrējumu vai vaniļas saldējumu.
Lai labi garšo!
Bērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepamais pulverisCukursOlasPīrāgi un smalkmaizītesVaniļas cukursKrēmsiersKonservēti ananasi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit