10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gauzu pārslas4 banāni200 gzemesrieksti100 grozīnes2 ĒKvīnogu kauliņu eļļa5 ĒKmandeļu milti1 TKcepamais pulveris pēc garšaskanēlis pēc garšascukurs sojas piens
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Pannā apgrauzdē auzu pārslas, tad zemesriekstus. Zemesriekstus pēc tam piestā nedaudz sasmalcina. Banānus nomizo, saspaida ar dakšu vai sablendē. Bļodā liek kopā visas sastāvdaļas un samaisa.
3
Ja masa šķiet pārāk sausa un neturas kopā, pievieno nedaudz sojas piena.
4
No masas gatavo plācenīšus, liek tos uz plāts un cep aptuveni 20 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit