11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
6 vidēji lielas vistu filejas200 gKrievijas siers3 olas200 mlProvansas majonēze4 ĒKmilti5 ķiploka daiviņas garšvielas vistas gaļai pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšaskapāti zaļumi eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos kubiņos. Sieru sarīvē uz rupjās rīves. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi. Zaļumus sakapā. Gaļu, sieru, ķiplokus un zaļumus liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas, visu samaisa.
2
Pannā uzkarsē eļļu, ar karoti liek masu uz pannas, apcep plācenīšus zeltainus no abām pusēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit