Foto: Santa Maria
Pēc šādas maltītes neviens nepaliks ar tukšu vēderu! Tortiljas pildījumā ir viss, ko var vēlēties patiesi sātīgās brokastīs: bekons, olas un siers.
25Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 bekona šķēles8 olas1 baltais sīpols pēc garšaskinza200 gsiers200 gbezpiedevu krēmsiers8 tortiljas pēc garšassalsa300 gkonservētas pupiņas eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari

Pagatavošana

1

Izcep bekonu (te atradīsi padomus, kā iegūt kraukšķīgas, zeltainas šķēlītes) un novieto uz papīra dvieļa, lai notecinātu taukvielas.

2

Smalki sakapā balto sīpolu un kinzu. Sieru sarīvē.

3

Pupiņām nolej gandrīz visu šķidrumu, atstājot vien pāris ēdamkarotes. Sablendē pupiņas. Uzsilda iegūto pupiņu biezeni mikroviļņu krāsnī vai katliņā; uzliek katlam vāciņu, lai saglabātu biezeni siltu.

4

Pannā izcep olas, pēc garšas pievienojot sāli un piparus.

5

Krāsnī vai uz grila pannas uzsilda tortiljas, pilda ar uzsildīto pupiņu biezeni un olu, pārklāj ar sieru, krēmsieru, salsas mērci un apkaisa ar sīpoliem un koriandru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!