10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 avokado120 gtuncis savā sulā0.5 paprika2 ĒKkonservēta "Bonduelle" kukurūza zaļumi pēc garšasmalti melnie pipari1 ĒKcitronu sula1 ķiploka daiviņa2 vārītas olas dekoram
Pagatavošana
1
Avokado nomazgā, nosusina, izņem kauliņus un izgrebj mīkstumu.
2
Mīkstumam pievieno citronu sulu, nomizotu, caur spiedi izspiestu ķiploka daiviņu, maltus piparus un sablendē vai saspaida ar dakšiņu viendabīgā masā.
3
Tuncim un konservētajai kukurūzai nolej sulu, Papriku sagriež kubiņos, zaļumus sakapā. Visas sastāvdaļas liek bļodiņā, pārlej ar avokado mērci un samaisa.
4
Pilda avokado pusītēs. Dekorē ar vārītu olu pusītēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit