7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 olas4 krabju nūjiņas2 ĒKrīvēts siers saujalociņi šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari šķipsnasoda
Pagatavošana
1
Lociņus un krabju nūjiņas sasmalcina.
2
Bļodā iesit olas, pievieno lociņus, krabju nūjiņas, sāli, piparus un šķipsnu sodas. Visu viegli sakuļ, nepārcenšoties ar kulšanu.
3
Pannā uzkarsē eļļu, lej pannā olu masu, vienmērīgi iztecina pa visu pannu un pārkaisa ar sieru. Cep aptuveni 1 minūti, līdz omlete no apakšpuses ir kļuvusi zeltaina un ir pārlokāma.
4
Izmantojot virtuves lāpstiņu, uzmanīgi pārloka omleti uz pusēm, nogriež liesmu līdz minimumam, uzliek pannai vāku un ļauj omletei sarecēt aptuveni 3-4 minūtes.
5
Liek uz šķīvja, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit