Foto: DELFI
Piecās minūtēs pagatavojama, čagana un ļoti sātīga omlete ar krabju nūjiņām, zaļajiem lociņiem un kūstošu sieru. Pateicoties pārlocīšanas metodei, omlete izdosies īpaši sulīga un maiga.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 olas4 krabju nūjiņas2 ĒKrīvēts siers saujalociņi šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari šķipsnasoda

Pagatavošana

1

Lociņus un krabju nūjiņas sasmalcina.

2

Bļodā iesit olas, pievieno lociņus, krabju nūjiņas, sāli, piparus un šķipsnu sodas. Visu viegli sakuļ, nepārcenšoties ar kulšanu.

3

Pannā uzkarsē eļļu, lej pannā olu masu, vienmērīgi iztecina pa visu pannu un pārkaisa ar sieru. Cep aptuveni 1 minūti, līdz omlete no apakšpuses ir kļuvusi zeltaina un ir pārlokāma.

Foto: DELFI
4

Izmantojot virtuves lāpstiņu, uzmanīgi pārloka omleti uz pusēm, nogriež liesmu līdz minimumam, uzliek pannai vāku un ļauj omletei sarecēt aptuveni 3-4 minūtes.

Foto: DELFI
5

Liek uz šķīvja, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!