Foto: Publicitātes foto
Ļoti viegls un atspirdzinošs zaļais kokteilis. Gurķiem un selerijām piemīt spēja izvadīt lieko ķermenī aizturēto šķidrumu, bet piparmētras kā antioksidanti palīdz šūnām cīnīties ar oksidatīvu stresu, kuru uzskata par galveno novecošanās procesu cēloni. Recepti piedāvā pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi".

Sastāvdaļu daudzums paredzēts divām personām.

5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 garais gurķis1 bumbieris2 seleriju kāti citrons vai laims1 saujapiparmētru lapas1 glāzeledus vai minerālūdens1 TKkaņepju sēklas vai pavalgs

Pagatavošana

1

Nomazgātus dārzeņus un bumbieri (ar mizu) sagriež nelielos gabalos un sablenderē, pielejot citrona/laima sulu un pārējās sastāvdaļas.

2

Bauda nekavējoties!

Piebilde: Kaņepju sēklām ir specifiska garša, taču kaņepes ir labs prebiotiķis, tās sekmē probiotiķu jeb labās mikrofloras vairošanos un uzlabo gremošanas trakta veselību).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!