Foto: Publicitātes foto
Tasīte karstas un valdzinoši krēmīgas tumšās šokolādes būs lieliska alternatīva rīta kafijai. Recepti piedāvā saldumu zīmols "Laima" sadarbībā ar kulinārijas blogu "Našķoties".
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gtumšā šokolāde (90%)170 mlpiens1 TKbrūnais cukurs šķipsnakanēlis šķipsnapiparkūku garšviela

Pagatavošana

1

Katliņā uzkarsē pienu, tajā ber brūno cukuru un maisot izkausē.

2

Pienā ieber gabaliņos salauztu šokolādi un maisot karsē uz vidējas liesmas.

3

Kad izveidojusies viendabīga masa, pievieno kanēli un piparkūku garšvielas, tad pagatavoto karsto šokolādi lej mazmazītiņās krūzītēs.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!