15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
bagete olīveļļa1 ķiploka daiviņa bazilika lapiņas dekoram50 gfetas siers1 bumbieris3 prošuto šķiņķa šķēles40 gzilais siers dīgsti dekoram
Pagatavošana
1
Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu,
3
Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.
4
Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē un tad ierīvē katru šķēlīti ar ķiploka daiviņu.
5
Uz katras maizes šķēles liek šķēli bumbiera, gabaliņu prošuto šķiņķa, pāris zilā siera drumstalas un dekorē ar dīgstiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit