grilētas vistu sirdis
Foto: Shutterstock
Uz iesmiņiem grilētas, zeltainas vistu sirdis ķiplokotā marinādē būs lieliska un ātri pagatavojama uzkoda dārza ballītē vai piknikā pie dabas krūts.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gvistu sirdis5 ĒKcitronu sula3 ĒKolīveļļa šķipsnasāls4 gab.ķiploka daiviņas saujapētersīļi

Pagatavošana

1

Vistu sirdis liek bļodiņā un pārlej ar marinādi, kas gatavota, sablendējot pētersīļus ar citronu sulu, olīveļļu, sāli un nomizotiem ķiplokiem. Visu apmaisa, ļauj marinādei ievilkties vismaz 30 minūtes.

2

Pa to laiku koka iesmiņus pārlej ar ūdeni un izmērcē. Vistu sirdis saver uz iesmiņiem.

3

Uzkarsē grilu vai grilpannu, apcep sirdis 3-4 minūtes no katras puses un pasniedz.

Padoms: marinētās vistu sirdis garšos lieliski arī tad, ja strauji apcepsi tās uz karstas pannas nelielā eļļas daudzumā un tad 4-5 minūtes pasutināsi, pārlejot ar bļodiņā palikušo marinādi, kas veidos gardu mērci, kur iemērcēt maizes kumosiņus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!