60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gvistu sirdis5 ĒKcitronu sula3 ĒKolīveļļa šķipsnasāls4 gab.ķiploka daiviņas saujapētersīļi
Pagatavošana
1
Vistu sirdis liek bļodiņā un pārlej ar marinādi, kas gatavota, sablendējot pētersīļus ar citronu sulu, olīveļļu, sāli un nomizotiem ķiplokiem. Visu apmaisa, ļauj marinādei ievilkties vismaz 30 minūtes.
2
Pa to laiku koka iesmiņus pārlej ar ūdeni un izmērcē. Vistu sirdis saver uz iesmiņiem.
3
Uzkarsē grilu vai grilpannu, apcep sirdis 3-4 minūtes no katras puses un pasniedz.
Padoms: marinētās vistu sirdis garšos lieliski arī tad, ja strauji apcepsi tās uz karstas pannas nelielā eļļas daudzumā un tad 4-5 minūtes pasutināsi, pārlejot ar bļodiņā palikušo marinādi, kas veidos gardu mērci, kur iemērcēt maizes kumosiņus.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesGrilsPannā cepts ēdiensGaļas uzkodasPētersīļiVistas gaļaSubproduktu pamatēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit