Vieglu, vasarīgu un zibenīgi pagatavojamu uzkodu svētku galdam iesaka kulinārijas bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore Diāna Šulce-Palma.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
mango avokado vārītas tīģergarneles čaulā sāls malti melnie pipari paprikas pulveris citronu sula olīveļļa kinza vai pētersīļi
Pagatavošana
1
Ar dārzeņu mizojamo nazi notīra avokado un mango, izņem kauliņus un sagriež mazos kubiņos.
2
Pievieno sāli, maltus melnos piparus, paprikas pulveri, nelielu šļuku citrona sulas un olīveļļas. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem -–kinzu, dillēm vai pētersīļiem.
3
Kārto mazos stikla trauciņos un izrotā ar vārītām un lobītām garnelēm.
4
Gards, ka nenoēsties!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit