Foto: (c) Gards, ka nenoēsties

Vieglu, vasarīgu un zibenīgi pagatavojamu uzkodu svētku galdam iesaka kulinārijas bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore Diāna Šulce-Palma.

10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

mango avokado vārītas tīģergarneles čaulā sāls malti melnie pipari paprikas pulveris citronu sula olīveļļa kinza vai pētersīļi

Pagatavošana

1

Ar dārzeņu mizojamo nazi notīra avokado un mango, izņem kauliņus un sagriež mazos kubiņos.

2

Pievieno sāli, maltus melnos piparus, paprikas pulveri, nelielu šļuku citrona sulas un olīveļļas. Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem -–kinzu, dillēm vai pētersīļiem.

3

Kārto mazos stikla trauciņos un izrotā ar vārītām un lobītām garnelēm.

4

Gards, ka nenoēsties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!