Santa Maria
Pannakota ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām.
135Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 mlkokosriekstu piens, piemēram, 'Santa Maria'200 mlsaldais krējums130 gželejas cukurs1 TKvaniļas cukurs2 laimi250 gzemenes2 ĒKgrauzdētas kokosriekstu skaidiņas

Pagatavošana

1

Kokosriekstu pienu un saldo krējumu ar želejcukuru vāra apmēram pusminūti.

2

No laimiem norīvē miziņu.

3

Iemaisa vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.

4

Masu lej deserta trauciņos un liek ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.

5

Papildina pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!