10Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gzemenes300 mlsaldais krējums50 gšokolāde
Pagatavošana
1
Zemenes sagriež nelielos gabaliņos.
2
Saputo saldo krējumu gaisīgās putās. Izkausē šokolādi, pievieno iegūtajam krēmam un samaisa.
3
Pasniegšanai izvēlas savai gaumei un iespējām atbilstošus trauciņus, piemēram, burciņas, stikla glāzes, māla podiņus, kuros kārtām liek zemenes un saldo šokolādes krēmu.
4
Dekoram var izmantot šokolādes skaidiņas, kaltētus banānus u.c.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit