60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 biezpiena paciņas5 rabarberu kāti3 olas4 TKmanna2 TKvaniļas cukurs1.5 TKcepamais pulveris pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Olas baltumus atdala no dzeltenumiem.
3
Bļodā liek biezpienu, pievieno olu dzeltenumus, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, mannu un visu samaisa.
4
Citā bļodā liek nomizotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus, pārber ar cukuru un samaisa.
5
Rabarberus pievieno biezpiena masai un iecilā.
6
Atsevišķā bļodā sakuļ olu baltumus stingrās putās un tad iecilā pārējā kūkas masā.
7
Lej masu veidnē un cep 45 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka iesmiņu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit