60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi kūpināts speķis sāls garšvielas un garšaugi
Pagatavošana
1
Kartupeļus rūpīgi noberž, noskalo un nosusina. Sagriež aptuveni 2-3 mm plānās šķēlēs. Kūpināto speķi sagriež plānās šķēlītēs.
2
Kartupeļu šķēles sprauž uz iesmiem pamīšus ar speķa šķēlītēm.
3
Visu pārkaisa ar sāli un garšvielām pēc izvēles.
4
Iesmus ietin folijā, liek uz grila un cep 10-15 minūtes. Speķis karstuma ietekmē sāk kust un piešķir sulīgumu kartupeļiem.
5
Beigās foliju noņem, kartupeļu šķēles apbrūnina, līdz maliņas ir skaisti zeltainas un kraukšķīgas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit