5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 tomāti1 vārīta ola30 gsiers1 ķiploka daiviņa pēc garšasbaziliks1 TKfranču sinepes pēc garšassāls pēc garšasbezpiedevu jogurts vai kefīrs
Pagatavošana
1
Tomātus sagriež gabaliņos, liek bļodā. Pievieno uz rupjās rīves sarīvētu olu un sieru, uz smalkās rīves sarīvētu ķiploka daiviņu un sasmalcinātu baziliku.
2
Bezpiedevu jogurtam pievieno franču sinepes, sāli un iejauc mērci. Pārlej mērci salātiem, samaisa un bauda, piekožot rupjmaizes šķēli.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasOlasSiersTomātiĶiplokiDārzeņu salātiSiera salātiFranču sinepessalsBezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit