Foto: DELFI
Piecu minūšu laikā pagatavojami tomātu salāti, kas ir vasarīgi svaigi, bet vienlaikus arī gana sātīgi un olbaltumvielām bagāti, lai kalpotu kā pilnvērtīga ēdienreize.
5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 tomāti1 vārīta ola30 gsiers1 ķiploka daiviņa pēc garšasbaziliks1 TKfranču sinepes pēc garšassāls pēc garšasbezpiedevu jogurts vai kefīrs

Pagatavošana

1

Tomātus sagriež gabaliņos, liek bļodā. Pievieno uz rupjās rīves sarīvētu olu un sieru, uz smalkās rīves sarīvētu ķiploka daiviņu un sasmalcinātu baziliku.

Foto: DELFI
2

Bezpiedevu jogurtam pievieno franču sinepes, sāli un iejauc mērci. Pārlej mērci salātiem, samaisa un bauda, piekožot rupjmaizes šķēli.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!