Foto: (c) Tievesanaonline.lv

Tievēt var arī garšīgi! Pavisam vienkārši pagatavojama, garda un slaidajai līnijai draudzīga kāpostu sacepuma recepti piedāvā veselīgā "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" autore Vendija Karalkina.

50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gjaunie kāposti150 gtītara vai vistas maltā gaļa1 ola40 gliess siers vai siera desa pēc garšassāls pēc garšaszaļumi saujarukola vai spināti

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

2

Uz rupjās rīves sarīvē sieru un kāpostus. Liek bļodā, pievieno malto gaļu, olu, sāli, sakapātus zaļumus un sasmalcinātu rukolu vai spinātus. Ja vēlas, var pierīvēt arī kādu ķiploka daiviņu.

3

Visu samaisa, liek veidnē, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru un cep 40-45 minūtes.

4

Pasniedz ar dārzeņu salātiem un zaļumu mērcīti uz kefīra vai bezpiedevu jogurta bāzes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!