10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsiers2 konservētu pupiņu bundžas3 vārītas olas4 marinēti gurķi pēc garšasķiploku grauzdiņi pēc garšaspētersīļi pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari2 ĒKmajonēze3 ĒKskābs krējums
Pagatavošana
1
Sieru un olas sarīvē uz rupjās rīves, liek bļodā.
2
Pievieno pupiņas, kam iepriekš noliets šķidrums, sakapātus pētersīļus, gabaliņos sagrieztus marinētos gurķus (vari izmantot arī skābētus vai mazsālītus gurķīšus) un visu samaisa.
3
Pirms pasniegšanas pārlej ar mērci, kas gatavota, samaisot krējumu ar majonēzi, sāli un pipariem un pārkaisa ar ķiploku grauzdiņiem, lai tie būtu kraukšķīgi un neizmirktu.
4
Vari izmantot gan rupjmaizes, gan baltmaizes vai saldskābmaizes grauzdiņus pēc savas izvēles. Te atradīsi noderīgus padomus, kā gatavojami zeltaini grauzdiņi salātu un zupu aizdaram.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit