19Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
rabarberi cukurs MĪKLAI:3 olas3 glāzesmilti1 glāzeskābs krējums1 glāzecukurs1 TKdzeramā soda1 TKciete1 TKcitronskābe PĀRLIEŠANAI:1 glāzeskābs krējums0.5 glāzecukurs1 ola1 TKvaniļas cukurs DRUMSTALĀM:100 gsviests3 ĒKcukurs milti, pēc nepieciešamības
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Gatavo mīklu. Visas sastāvdaļas samaisa vai sakuļ ar mikseri viendabīgā masā un lej uz paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru.
3
Rabarberus nomizo, sagriež, apkaisa ar cukuru, uzber uz mīklas .
4
Samaisa visas sastāvdaļas plātsmaizes pārliešanai un lej virs rabarberiem.
5
Gatavo drumstalas – sviestu, cukuru un miltus, ar pirkstiem saberž drumstalās (padomus, ko ņemt vērā, gatavojot drumstalas, meklē, lūk, te).
6
Plātsmaizi pārkaisa ar drumstalām.
7
Cep apmēram stundu. Plātsmaize sanāk plāna un sulīga ar zeltainām, kraukšķīgām drumstalām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit