40Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgķirši1 kgcukurs1 kanēļa standziņa
Pagatavošana
1
Nomazgātas ogas bez kauliņiem pārkaisa ar cukuru un atstāj uz vairākām stundām.
2
Radušos sīrupu kopā ar neizšķīdušo cukuru ber katlā un uzvāra.
3
Karstā sīrupā ber ogas, pievieno kanēļa standziņu un uz mazas uguns vāra aptuveni 20 minūtes, ievārījumu noputojot.
4
Kad ievārījums uzvārījies, kanēļa standziņu izņem, lej ievārījumu sterilizētās burkās, uzskrūvē tām sterilizētus vāciņus un liek uz dvieļa, apgāžot burkas uz vāka.
5
Atdzesē pilnībā un tad liek glabāties ziemai.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit