6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 gzaļās sviesta pupiņas150 grīvmaize1 gab.citrons2 gab.ķiploka daiviņas100 gParmezāna tipa riers70 gsviests
Pagatavošana
1
Sviesta pupiņas notīra, nogriežot galiņus un tās novāra sālsūdenī mīkstas. Tas prasīs apmēram 15 minūtes. Ja izmanto saldētās, tad 5 minūtes.
2
Pagatavo rīvmaizes maisījumu uz pannas izkausējot sviestu, pievienojot rīvmaizi, sakapātu ķiploku un citrona miziņu.
3
Iemaisa arī smalki sarīvētu Parmezāna sieru.
4
Pupiņas liek bļodā, pāri kārto rīvmaizes maisījumu un visu rūpīgi iecilā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit