Foto: Publicitātes foto
Recepti iesaka Linda Vilmansone.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 gzaļās sviesta pupiņas150 grīvmaize1 gab.citrons2 gab.ķiploka daiviņas100 gParmezāna tipa riers70 gsviests

Pagatavošana

1

Sviesta pupiņas notīra, nogriežot galiņus un tās novāra sālsūdenī mīkstas. Tas prasīs apmēram 15 minūtes. Ja izmanto saldētās, tad 5 minūtes.

2

Pagatavo rīvmaizes maisījumu uz pannas izkausējot sviestu, pievienojot rīvmaizi, sakapātu ķiploku un citrona miziņu.

3

Iemaisa arī smalki sarīvētu Parmezāna sieru.

4

Pupiņas liek bļodā, pāri kārto rīvmaizes maisījumu un visu rūpīgi iecilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!