35Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gsviests250 gmilti100 gcukurs2 TKlavandas ziedi1 TKrīvēta citrona miziņa
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 160 grādiem.
2
Vispirms piestā vai citā piemērotā traukā saberž cukuru ar lavandu un citrona miziņu, lai ēteriskās eļļas izdalās un sasmaržina cukuru.
3
Citā bļodā saputo mīkstu sviestu ar aromātisko cukuru. Tad pievieno un iemīca miltus.
4
Masa sanāk mīksta, liek to uz plāts, kas iepriekš izklāta ar cepamo papīru, ar pirkstiem izlīdzina.
5
Liek cepties krāsnī uz 30 minūtēm, tad izņem, atdzesē un sagriež gabaliņos.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit