Produktu daudzums paredzēts 12 (0.5 l) burciņām.
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgkabači0.5 kgburkāni0.5 kgsīpoli7 ĒKcukurs4 ĒKsāls12 ĒKetiķis250 mleļļa2 TKmalti melnie pipari1 ķiploka galva500 ml"Spilvas" brokastu majonēze
Pagatavošana
1
Kabačus nomizo, sagriež kubiņos. Burkānus notīra, sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.
2
Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā vai katlā, samaisa un atstāj uz stundu. Tad blīvi pilda burciņās, pasterizē 40 minūtes, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem un atdzesē.
3
Ja nav auksts pagrabs, drošāk šos salātus glabāt ledusskapī.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit