Foto: Publicitātes foto
Brīnišķīgu olīvu karstmaizes recepti iesaka Linda Vilmansone. Pagatavo to vasarīgai baudīšanai kopā ar draugiem!
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 bagete100 gtumšās olīvas bez kauliņiem100 gkalamata olīvas bez kauliņiem200 gtrekns mīkstais siers100 gmocarella70 gbrī siers2 ĒKolīveļļa

Pagatavošana

1

Bageti sagriež 3 mazākos gabalos un gareniski uz pusēm.

2

Apslaka ar olīveļļu un liek 200 grādu sakarsētā krāsnī apgrauzdēties 6-7 minūtes.

3

Sagatavo sieru maisījumu: visus sierus sarīvē un sasmalcina, pievieno ripiņās sagrieztas olīvas un visu samaisa.

4

Siera un olīvu maisījumu kārto uz apgrauzdētajām bagetēm un cep vēl 6-7 minūtes 200 grādu sakarsētā krāsnī, līdz siers izkusis.

5

Pasniedz karstas. Brīnišķīgi garšos kopā ar mīdijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!