Jolo virtuve - 109
Foto: Privātais arhīvs
Sulīgs dārzeņu, siera un maltās gaļas sacepums, kas ar savu dzīvespriecīgo krāsu salikumu priecēs acis jau gatavošanas procesā. Recepti iesaka Everita Sāra Strazdiņa.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kabači4 dažādu krāsu paprikas4 tomāti4 sarkanie sīpoli1 kgmaltā gaļa250 gsiers2 ĒKeļļa pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

Foto: Privātais arhīvs
2

Kabačus sagriež ripās. Tomātus sagriež šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku ripās, bet apakšējo un augšējo daļu sagriež kubiņos. Sieru sarīvē.

3

Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu 5-7 minūtes, pievieno sāli, piparus un samaisa.

Foto: Privātais arhīvs
4

Uz plāts liek kabaču ripas, tad sīpolu ripas, tomātu šķēles, malto gaļu un paprikas gredzenus. Visu pārkaisa ar sieru.

Foto: Privātais arhīvs
5

Liek cepties uz aptuveni 30 minūtēm.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!