45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kabači4 dažādu krāsu paprikas4 tomāti4 sarkanie sīpoli1 kgmaltā gaļa250 gsiers2 ĒKeļļa pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.
2
Kabačus sagriež ripās. Tomātus sagriež šķēlēs. Sīpolus nomizo, sagriež ripās. Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku ripās, bet apakšējo un augšējo daļu sagriež kubiņos. Sieru sarīvē.
3
Pannā uzkarsē eļļu, apcep malto gaļu 5-7 minūtes, pievieno sāli, piparus un samaisa.
4
Uz plāts liek kabaču ripas, tad sīpolu ripas, tomātu šķēles, malto gaļu un paprikas gredzenus. Visu pārkaisa ar sieru.
5
Liek cepties uz aptuveni 30 minūtēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit