Foto: Privātais arhīvs
Sāļās kabaču pankūkas ar ķiplokiem un kapātiem zaļumiem īpaši labi garšo ar karoti vēsa skābā krējuma. Recepti iesaka Silvija Ozoliņa.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 neliels kabacis2 ĒKrīsu milti2 olas pēc garšassāls pētersīļi un dilles2 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1

Kabaci sarīvē uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas, sakapātus zaļumus un pārējās sastāvdaļas. Visu samaisa.

2

Pannā, sakarsētā eļļā, ar karoti liek mīklu un cep pankūkas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.

3

Pasniedz ar skābu krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!