20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 neliels kabacis2 ĒKrīsu milti2 olas pēc garšassāls pētersīļi un dilles2 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Kabaci sarīvē uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno caur spiedi izspiestas ķiploka daiviņas, sakapātus zaļumus un pārējās sastāvdaļas. Visu samaisa.
2
Pannā, sakarsētā eļļā, ar karoti liek mīklu un cep pankūkas, līdz tās ir zeltainas no abām pusēm.
3
Pasniedz ar skābu krējumu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit