Foto: Privātais ahīvs
Vislabāk saldo desu sarullēt un ielikt ledusskapī jau iepriekšējā vakarā, tad tā būs īpaši garda. Vienkārši pagatavojama našķa recepti iesaka Linda Kozlovska.
720Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 cepumu "Selga" paciņas2 marmelādes "Vijolīte" paciņas saujalazdu riekstu kodoli1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru50 gkausēts sviests pēc garšaskakao

Pagatavošana

1

Cepumus ar rokām sadrupina mazos gabaliņos. Sagriež marmelādi nelielos gabaliņos.

2

Visu saber bļodā kopā ar riekstiem, iebiezināto pienu, sviestu un kakao. Samaisa sastāvdaļas viendabīgā masā, masu sadala divās daļās.

3

Pārliek no bļodas uz pārtikas plēves un stingri sarullē garenā desas formā.

4

Liek ledusskapī uz pāris stundām vai uz visu nakti, tad izņem, iztin no pārtikas plēves, griež šķēlēs un mielojas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!