Foto: Privātais arhīvs
Saldās desas šķēles pazudīs no šķīvja vēl ātrāk, nekā tu spēsi tās sagriezt. Gardas un vienkārši pagatavojamas saldās cepumu desas recepti iesaka Linda Kozlovska.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 cepumu "Selga" paciņas3 marmelādes "Vijolīte" paciņas100 gsālīti, grauzdēti zemesrieksti1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru150 gkausēts sviests5 ĒKkakao

Pagatavošana

1

Sviestu katliņā izkausē, pieber kakao un iebiezināto pienu, samaisa. Nedaudz atdzesē un lej klāt bļodā, kur jau ir sasmalcināti cepumi, marmelādes gabaliņi un zemesrieksti. Visu samaisa un sadala divās vai trīs daļās.

Foto: Privātais arhīvs
2

Pārliek no bļodas uz pārtikas plēves un stingri sarullē garenā desas formā. Liek ledusskapī uz pāris stundām vai uz visu nakti, tad izņem, iztin no pārtikas plēves, griež šķēlēs un mielojas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!