Foto: Publicitātes foto
Recepti iesaka Linda Vilmansone.
120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gkukurūzas putraimi250 mlpiens100 grīvēts Parmezāns1 kgtīģergarneles1 apelsīns1 laims1 čili2 ķiploku daivas0.5 TKsāls

Pagatavošana

1

Katliņā uzkarsē pienu un sviestu. Kad piens uzvārījies, iemaisa polentas putraimus. Turpina sildīt un maisīt, kamēr putraimi manāmi uzbrieduši.

2

Katliņu noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj tiem uzbriest vēl 5 minūtes.

3

Polentā iemaisa sieru un sviestu, izklāj uz paplātes un ļauj pāris stundas aukstumā sastingt.

4

Polentas masu pārliek uz grila restēm un 3 minūtes no abām pusēm apgrilē.

5

Garneles iemarinē sakapātos ķilokos, čili, sālī un laima un apelsīna sulā.

6

Garneles sasprauž uz iesmiem un grilē 1-2 minūtes.

7

Polentu sagriež kubiņos un pasniedz kopā ar garnelēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!