120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gkukurūzas putraimi250 mlpiens100 grīvēts Parmezāns1 kgtīģergarneles1 apelsīns1 laims1 čili2 ķiploku daivas0.5 TKsāls
Pagatavošana
1
Katliņā uzkarsē pienu un sviestu. Kad piens uzvārījies, iemaisa polentas putraimus. Turpina sildīt un maisīt, kamēr putraimi manāmi uzbrieduši.
2
Katliņu noņem no uguns, uzliek vāku un ļauj tiem uzbriest vēl 5 minūtes.
3
Polentā iemaisa sieru un sviestu, izklāj uz paplātes un ļauj pāris stundas aukstumā sastingt.
4
Polentas masu pārliek uz grila restēm un 3 minūtes no abām pusēm apgrilē.
5
Garneles iemarinē sakapātos ķilokos, čili, sālī un laima un apelsīna sulā.
6
Garneles sasprauž uz iesmiem un grilē 1-2 minūtes.
7
Polentu sagriež kubiņos un pasniedz kopā ar garnelēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit