"Ziemā šo vienkārši pagatavojamo lečo gardu muti bauda gan kā auksto uzkodu, gan pievieno zupām, sautējumiem un makaronu vai kartupeļu ēdieniem," – tā pārbaudītu lečo recepti "Tasty" izsludinātajam konkursam, kura galvenā balva ir virtuves piederumu komplekts konservēšanai, piesaka Evija Simanovska.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Paprikai izņem sēklotni, sagriež vēlamā lieluma un izmēra gabaliņos, liek katlā.
Pievieno visas sastāvdaļas, izņemot etiķi. Vāra 20 minūtes kopš brīža, kad masa sāk burbuļot, tad pievieno etiķi un pavāra vēl 2 minūtes.
Pilda izkarsētās burkās, aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem un atdzesē.
Ja arī tev padomā ir kāda pārbaudīta recepte, neturi sveci zem pūra – padalies ar to komentāros, raksti mums: receptes@delfi.lv vai atsūti recepti, izmantojot "Tasty" recepšu pievienošanas formu (un, iespējams, tieši tu laimēsi vērtīgu balvu – "Tescoma" virtuves piederumu komplektu konservēšanai!).
Lai labi garšo!