20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 neliela bļodiņa spageti ķirbja mīkstuma2 olas1 šķipsnasāls garšvielas un garšaugi olīveļla cepšanai2 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Spageti ķirbja mīkstumu izkasa no mizas, lai sanāktu skaidiņas. Man sanāca neliela bļodiņa ceptā ķirbja pārpalikumu.
2
Ķirbim liek klāt olas, visu samaisa.
3
Tad masai pieber šķipsnu sāls, kādu vasarā izkaltētu garšaugu. Mēs šoreiz izmēģinājām raudeni un timiānu. Pēc gaumes var pielikt arī kādu gatavo garšvielu maisījumu, kas paredzēts dārzeņiem.
4
Klāt pieliek arī miltus un visu samaisa. Ja masa šķiet pārlieku šķidra, pievieno vēl kādu karoti miltu un iemaisa.
5
Uzkarsē pannu, tajā ielej mazliet olīveļļas vai kokosriekstu sviesta, ar aukstā ūdenī apmērcētu karoti liek uz pannas sagatavoto masu un cep pankūciņas, līdz tās no abām pusēm zeltainas.
6
Pasniedz ar kādu mērcīti vai skābo krējumu.
Lai labi garšo!
Pannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiMiltiOlasOlīveļļaDārzeņu ēdieniPankūkassalsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit