40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 griekstu ķirbis0.5 TKtimiāns ķiploka daiviņas pēc garšasmalti melnie pipari300 mlkokosriekstu piens150 gfetas siers sviests veidnes ieziešanai
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Veidni ieziež ar sviestu.
2
Ķirbi nomizo, sagriež gabaliņos, liek bļodā, pievieno timiānu, sasmalcinātus ķiplokus, piparus un apviļā gabaliņus maisījumā.
3
Ber ķirbjus veidnē, liek krāsnī uz 15 minūtēm.
4
Izņem veidni no krāsns, pievieno sadrupinātu fetas sieru, pārlej visu ar kokosriekstu pienu (to var aizstāt ar saldo krējumu) un sautē vēl 15-20 minūtes.
5
Pasniedz ar rīsiem, kuksusu vai bulguru.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsFetas siersPipariSviestsĶiplokiDārzeņu sacepumiTimiānsKokosriekstu piensķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit