40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 āboli2 bumbieri1 apelsīns100 gsviests100 gcukura sīrups450 gtumšā šokolāde200 gpilngraudu cepumi ("Digestive")100 gpistāciju kodoli100 glazdu riekstu kodoli kakao pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Ābolus un bumbierus nomizo, sagriež kubiņos. Apelsīnam norīvē miziņu, izspiež sulu. Lazdu riekstus apgrauzdē sausā pannā. Lazdu riekstus un pistācijas sasmalcina.
3
Pannā vai katliņā ber augļus, pievieno apelsīnu sulu, miziņu un uz nelielas liesmas, ik pa laikam apmaisot, karsē aptuveni 15 minūtes.
4
Pievieno sviestu, sīrupu un šokolādi. Maisa, līdz šokolāde ir izkususi.
5
Nogriež liesmu, pievieno šokolādes masai klāt visas pārējās sastāvdaļas, izņemot kakao, un maisa, līdz viss ir sajaucies viendabīgi.
6
Liek masu uz cepamā papīra, izlīdzina un liek ledusskapī uz 4-5 stundām.
7
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensApelsīniCukura sīrupsPistācijasTumšā šokolādeĀboliCiti saldēdieniviegliCepumiLazdu riekstiKakao
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit