Sastāvdaļas
Pagatavošana
Bieti novāra un sarīvē uz rupjās rīves. Burkānus nevāra, bet svaigus sarīvē uz tās pašas rīves. Sarīvē arī sieru (domājot par figūru, izvēlies sieru ar zemu samazinātu tauku procentu).
Izspiež ķiploka daiviņas un iemaisa majonēzē. Ja vēlas samazināt kaloriju daudzumu, majonēzi aizstāj ar bezpiedevu jogurtu, kas samaisīts ar franču sinepēm.
Rozīnes pārlej ar karstu ūdeni un uz trīs minūtēm noliek malā. Tad ūdeni nolej un rozīnes nosusina virtuves dvielī.
Uz sausas pannas apgrauzdē valriekstus, pēc tam tos sasmalcina ar nazi.
Kārtām veido salātus, vispirms liekot bietes, valriekstus un majonēzi vai bezpiedevu jogurtu. Tad uzber rozīnes.
Tālāk liek svaigos burkānus un jau atkal majonēzi/jogurtu. Tad sarīvētu sieru un atkal bietes.
Pārkaisa visu ar granātābola sēkliņām. Lūk, trīs padomi, kā tās ātrāk izlobīt.
Lai labi garšo!