Foto: Vida Press
Lai izceptu gardus kēksiņus, ne vienmēr ir nepieciešami milti. Šoreiz iesakām izmēģināt ko neierastu, gardām brīvdienu brokastīm uztapinot sulīgus ogu kēksiņus no tostermaizes.
45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 tostermaize2 tasespiens6 olas šķipsnasāls šķipsnasāls0.5 tasecukurs1 taseogas

Pagatavošana

1

Ieziež mafinu pannu (12 gab.). Maizi sagriež kubiņos.

2

Bļodā sakuļ olas ar cukuru, sāli un pienu. Pievieno maizes kubiņus, ogas un iemaisa.

3

Ļauj maisījumam atpūsties vismaz 2 stundas.

4

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Sadala maisījumu, vienmērīgi piepildot 12 pannas iedobes.

5

Cep krāsnī 25 minūtes.

6

Pasniedz ar medu un apgrauzdētām zeltaina bekona šķēlēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!