45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 tostermaize2 tasespiens6 olas šķipsnasāls šķipsnasāls0.5 tasecukurs1 taseogas
Pagatavošana
1
Ieziež mafinu pannu (12 gab.). Maizi sagriež kubiņos.
2
Bļodā sakuļ olas ar cukuru, sāli un pienu. Pievieno maizes kubiņus, ogas un iemaisa.
3
Ļauj maisījumam atpūsties vismaz 2 stundas.
4
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Sadala maisījumu, vienmērīgi piepildot 12 pannas iedobes.
5
Cep krāsnī 25 minūtes.
6
Pasniedz ar medu un apgrauzdētām zeltaina bekona šķēlēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit