55Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 bekona šķēles6 kartupeļi3 olas0.75 tasepašbriestošie (self-rising) milti1 šķipsnasāls1 ĒKolīveļļa1 tasepiens1 taseČedaras siers, rīvēts
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko cepamo veidni. Kartupeļus nomizo, sagriež aptuveni 1x1 cm kubiņos.
2
Uzkarsētā pannā apcep bekona šķēles, līdz tas ir zeltains. Bekonu izņem no pannas, sagriež gabaliņos.
3
Bekona taukos ber kartupeļu kubiņus un apmaisot uz vidējas liesmas cep aptuveni 10 minūtes.
4
Bļodā sakuļ olas ar miltiem, sāli, pienu un olīveļļu, līdz masa ir viendabīga.
5
Pievieno bekonu, pusi siera un iemaisa. Masu lej veidnē, vienmērīgi pārber ar kartupeļu kubiņiem, pārkaisa ar atlikušo sieru.
6
Cep krāsnī 20-25 minūtes. Pasniedz karstu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit