60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
180 gsviests200 gcukurs70 gkokosriekstu-rīsu dzēriens4 lielas olas150 gpašbriestošie kviešu milti90 gmandeļu milti50 gpekanrieksti (sakapāti)50 gdzērvenes DEKORAM:100 gbaltā šokolāde30 gsviests pekanrieksti kaltētas dzērvenes
Pagatavošana
1
Izkausē sviestu ar rīsu dzērienu. Olas sakul ar cukuru.
2
Jauc mīklu – olas ar sviestu, tad pievieno miltus un mandeļu miltus, pekanriekstus un dzērvenes.
3
Pilda ietaukotā kēksa formā un cep sakarsētā cepeškrāsnī 160–175 grādos 40 minūtes. Atdzesē un izņem no formiņas.
4
Izkausē šokolādi ar sviestu un pārlej kēksam. Dekorē pēc savas patikas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit