Foto: Vida Press
Reibinošs dzēriens ar svētku garšu tām reizēm, kad karstvīns šķiet par vienkāršu. Uzmanību – bērniem šis dzēriens gan nav piemērots, tādēļ sarūpē viņiem kādu limonādi!
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
200 gcukurs150 mlrūgts apelsīnu liķieris, piemēram, Campari vai Aperol60 mlgāzēts ūdens1 lsvaigi spiesta apelsīnu sula1 šķēlēs sagriezts apelsīns1 šķēlēs sagriezts citrons ledus

Pagatavošana

1

Gatavo cukura sīrupu: cukuru pārlej ar 350 ml ūdens un karsē uz vidējas uguns, līdz kristāliņi izšķīduši. Palielina liesmu un karsē 10 minūtes vai līdz sīrups sabiezē. Noņem katliņu no uguns un pilnībā atdzesē.

2

Punša trauku līdz pusei piepilda ar ledu.

3

Citā traukā sajauc cukura sīrupu, apelsīnu liķieri, gāzēto ūdeni un apelsīnu sulu.

4

Visu kārtīgi sajauc un pārlej traukā ar ledu.

5

Papildina punša trauku ar šķēlēs sagrieztiem apelsīniem un citroniem.

6

Pasniedz tūlīt.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!