Skyline Bar
Baltās sniega kupenas un mīnusi tā vien sauc pēc kārtīgas sasildīšanās – un kāpēc gan nepalutināt sevi un mīļos ar gardiem karstajiem dzērieniem? Bāra "Skyline Bar" bārmenis Elvis Mass iesaka aromātisku un sildošu karsto kokteili, kas atgādinās, cik brīnišķīgs var būt šis gada laiks!
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

5 mlgranātābolu mērce10 mlgreipfrūtu sīrups10 mlingvera sīrups20 mlķiršu biezenis20 mlmarakujas biezenis200 mldzērveņu sula

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas lej nelielā katliņā un uzkarsē.

2

Lej dzērienu krūzē, dekorējot ar žāvētām dzērvenēm.

Bārmeņa padoms: Izvēlies trauku no karstuma izturīga stikla vai cita materiāla, lai izvairītos no trauka saplīšanas un būtu ērti turēt karstu rokās. Savukārt, lai dzēriens ilgāk saglabātos silts, pirms tam uzsildi krūzi – pavisam vienkārši un aizņems tikai minūti tava laika:

  • kamēr gatavo kokteili, uzsildi ūdeni un ielej krūzē, lai uzkarst;
  • piepildi krūzi ar ūdeni un ieliec uz 20-30 sekundēm mikroviļņu krāsnī;
  • vienkāršākais variants – sasildi krūzi, aplejot to ar karstu ūdeni.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!