Skyline Bar
Baltās sniega kupenas un mīnusi tā vien sauc pēc kārtīgas sasildīšanās – un kāpēc gan nepalutināt sevi un mīļos ar gardiem karstajiem dzērieniem? Bāra "Skyline Bar" bārmenis Linards Grundmanis iesaka aromātisku un sildošu karsto kokteili, kas atgādinās, cik brīnišķīgs var būt šis gada laiks!
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

40 mlrums Bacardi Black20 mlaperitīvs Aperol10 mlgreifrūtu sīrups10 mlingvera sīrups5 mlgranātābolu mērce150 mldzērveņu sula

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas salej kopā, apmaisa un uzkarsē.

2

Lej dzērienu krūzē, dekorējot ar apelsīna šķēlīti.

Bārmeņa padoms: Izvēlies trauku no karstuma izturīga stikla vai cita materiāla, lai izvairītos no trauka saplīšanas un būtu ērti turēt karstu rokās. Savukārt, lai dzēriens ilgāk saglabātos silts, pirms tam uzsildi krūzi – pavisam vienkārši un aizņems tikai minūti tava laika:

  • kamēr gatavo kokteili, uzsildi ūdeni un ielej krūzē, lai uzkarst;
  • piepildi krūzi ar ūdeni un ieliec uz 20-30 sekundēm mikroviļņu krāsnī;
  • vienkāršākais variants – sasildi krūzi, aplejot to ar karstu ūdeni.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!