720Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gsviests50 gtumšais cukura sīrups50 ggaišais cukura sīrups250 gbrūnais niedru cukurs1 TKmalts kanēlis1 TKmalts ingvers0.5 TKmalts kardamons100 mlūdens450 gkviešu milti0.5 TKsoda
Pagatavošana
1
Katlā vāra sviestu, cukuru sīrupus, cukuru un ūdeni, pievieno arī garšvielas.
2
Kad cukurs izkusis pilnībā, ber klāt miltus un sodu. Plaucē mīklu, to cītīgi maisot.
3
Mīklu atdzesē un ietin cepamajā papīrā vai pārtikas plēvē. Atstāj ledusskapī uz nakti vai ilgāk.
4
Izrullē plānu mīklu, veido formiņas un cep piparkūkas 200 grādos 5 - 8 minūtes, līdz tās ir viegli brūnas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit