40Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 olas300 gtumšā šokolāde
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 170 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Šokolādi salauž gabaliņos, izkausē ūdens peldē.
3
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu baltumus atsevišķā bļodā sakuļ stingrās putās.
4
Kausētajai šokolādei pa vienam pievieno olu dzeltenumus un iekuļ. Beigās iecilā un iemaisa olbaltuma putas.
5
Lej sagatavotu masu veidnē, cep 30 minūtes.
6
Griež šķēlēs, pasniedz karstu ar saldējuma bumbu.
Lai labo garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit