35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.burkāni400 gpupiņas1 gab.sarkanais sīpols1 TKkarijs1 TKčili pārslas2 gab.olas5 ĒKgriķu milti pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Skaidiņām pievieno novārītas un atdzesētas pupiņas (var izmantot nokāstas konservētās pupiņas).
2
Smalki sakapā sīpolu, pievieno garšvielas un masu izmīca ar rokām. Ja pupiņas nešķīst, talkā var ņemt stampiņu.
3
Pievieno olas, lai plācenīši turētos kopā, kā arī pāris karotes miltu.
4
Ar rokām veido plāceņus un kārto uz ietaukotas cepamās pannas. Cep 25 minūtes 190 grādos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit