Foto: DELFI
Kad uznāk kāre pēc kaut kā veselīga, ātri pagatavojama un iepriecinoša izmaksu ziņā, uzcep šos plācenīšus! Ja eļļa nebiedē, cep tos pannā, tad plācenīši būs sulīgāki.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.burkāni400 gpupiņas1 gab.sarkanais sīpols1 TKkarijs1 TKčili pārslas2 gab.olas5 ĒKgriķu milti pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Skaidiņām pievieno novārītas un atdzesētas pupiņas (var izmantot nokāstas konservētās pupiņas).

2

Smalki sakapā sīpolu, pievieno garšvielas un masu izmīca ar rokām. Ja pupiņas nešķīst, talkā var ņemt stampiņu.

3

Pievieno olas, lai plācenīši turētos kopā, kā arī pāris karotes miltu.

4

Ar rokām veido plāceņus un kārto uz ietaukotas cepamās pannas. Cep 25 minūtes 190 grādos.

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!